SENASTE NYHETSBREVET

q32018.png

Luften känns lätt att andas och färgerna i naturen skiftar!

Hösten ses ofta som en tid för omstart efter sommarens ledighet. Att hitta balansen mellan aktivitet och vila i vardagen är en av de utmaningar som många av oss brottas med. Det är inte alltid det lättaste då både omgivningens och egna krav pockar på.

Att ha tillgång till några enkla knep när det kniper kan vara ovärderligt. I det här brevet får du ta del en några verktyg som vi själva tycker är värdefulla. Och du kan använda dem både för dig själv och din organisation!

Låt dig inspireras och våga testa, det fungerar!

I DETTA NYHETSBREV:

  • Andningen - porten till ditt optimala tillstånd
    Andas. Något vi alla gör mer eller mindre omedvetet. En process som fungerar automatiskt och fyller våra lungor med det livsviktiga syret vi använder i våra biokemiska processer när vi jobbar, vilar, springer eller tänker. Tänk om andningen kan vara nyckeln som hjälper oss att hitta de resurser vi behöver – exakt då vi behöver dem - oavsett situation?
  • "Här är din dator och ditt bord" - vad du behöver veta om Onboarding
    Så låter det för många nyanställda som efter en lång process, först med sig själv och sedan med företaget man sökt och fått jobb på, till slut kommer till sin efterlängtade nya arbetsplats. Men sedan då?
  • Sävsjö Kommun - reflektioner över investering i ledarutveckling
    Sententia Management har genom Christer Thornblad uppdraget att utveckla samtliga chefer i Sävsjö kommun. Kommunen upphandlade inom ramen för sitt ledarskapsutvecklings-program PLUS (Program Ledar Utveckling Sävjö) fyra steg, från självinsikt och samspel med andra till ledarskap, värderingar och organisation.

 Klicka här för att komma till nyhetsbrevet

Lediga jobb

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor