ÅRETS JULBREV

God Jul 2020.png

Ett år likt inget annat går mot sitt slut och julen står åter inför dörren. Visst kan vi konstatera att det gånga året inneburit en prövande och oviss tid för de flesta av oss. Framförallt har vi gemensamt tvingats vara flexibla då få saker varit som vanligt. En dag kan vi förhoppningsvis se tillbaka på den här perioden och konstatera att det var en tid som krävde både nytänkande och tålamod. Samtidigt har det varit lärorikt och det har fått oss att värdera saker vi tagit för givet på ett nytt sätt och vi har tvingats till eftertanke och en ännu högre grad av medmänsklighet. Vi har skaffat kunskap om hur vi kan hantera vardagen genom att vara mer digitala men vi har också med nya erfarenheter lärt oss vad vi värderar högt i vardagen. Nu vill vi använda de erfarenheterna och bara se framåt.

I år skänker vi vårt julbidrag till Stadsmissionen för att stötta dem i deras viktiga och beundransvärda  arbete för människor som har det svårt.

Linköpings stadsmission.png

Sententia Rekrytering & Konsult konstaterar att, trots ett pandemimärkt år där vi tvingats ersätta många traditionella möten och intervjuer till digitala, så har vår verksamhet i faktiskt varit sig rätt så lik i övrigt. Högt tempo och många förtroenden av våra kunder – precis det vi önskar oss. Våra kunder har även detta år funnits inom många olika branscher vilket hela tiden utmanar oss och gör oss ännu bättre. Fler och fler kunder anlitar oss även löpande för s k second opinions (fördjupade personbedömningar) där vi stöttar i slutskedet av rekryteringarna med djupintervjuer, tester och personlighetsanalyser. Även våra interimskonsulter har haft fullt upp på sina uppdrag och de har visat stor flexibilitet och lojalitet mot både oss och sina respektive arbetsplatser. Nästa år är det 10 år sedan Sententia Rekrytering & Konsult startade (2011). Det ska vi naturligtvis fira och vi ber att få återkomma kring det.

 

SMAB 2020.jpg

Sententia Management gick in i året med full fart och höga förväntningar. Då det mesta av vår verksamhet handlar om möten mellan människor så fick vi uppleva den största förändringen av omvärlden vi varit med om. Vi har fått känna på och tillämpat våra kunskaper i förändringsarbete och anpassat och utvecklat oss. Vi skapar nu säkra möten, träffas digitalt och genomför olika aktiviteter utomhus. Vi har bland annat utvecklat och genomfört en helt zoombaserad kurs i krishantering vilket vi nu kan erbjuda till intresserade kunder. Vår tro på fysiska möten vid utveckling är kvar och vi längtar efter att få träffa er under vanliga former igen. Vi har nu en ännu större verktygslåda att erbjuda våra kunder. Vi ser fram mot 2021 som kommer att innebära både trickiga utmaningar och fantastiska möjligheter.

Tack alla kunder, konsulter, kandidater, deltagare och samarbetspartners. Tillsammans har vi klarat oss igenom ett utmanande år och nu tar vi sats inför ett fantastiskt 2021!

kanot.jpgSententias egen teambuilding i höstas. 

"Och sitter man i samma båt så är det gemensamt mål, samarbete och rejäla tag som tar en framåt!"

Ta hand om er där ute!

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor